MIKSI KELLUMAAN?

Ympäröivän elämän jatkuva informaatiotulva sekä kiire kuormittavat tavalla tai toisella jokaista meistä.

Rentoutuskellunta mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavan syvärentoutuneen tilan saavuttamiseen. Kellunta voi toimia ikään kuin oikotienä meditatiivisen tilan saavuttamiseen, jossa keho ja mieli saavat täydellisen levon ärsykkeiltä.

Kelluntatankki on siis ainutlaatuinen ja aistiärsykkeetön tila, jossa voit tuntea kehosi vapaaksi painovoiman vaikutukselta. Kehon jokainen yksittäinen lihas voi levätä ja rentoutua. Kelluessa kehonlämpöiseen suolaveteen “katoava” keho voi saavuttaa täydellisen levon, jolloin myös mieli pyrkii luontaisesti kohti meditatiivista tilaa.

Kellunta voi vapauttaa kehossa aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä rentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Rentoutuneen mielen on helpompaa päästää irti huolista sekä menneen ja tulevan pohtimisesta. Kun onnistumme pääsemään tässä ja nyt olotilaan, myös aivot ja mieli saavat tarvitsemaansa lepoa.

 Kyky rentoutua on taito ja kellunta on oiva tapa tämän tilan oppimiseen, jonka jälkeen se voi olla helpommin  saavutettavissa myös kellunnan ulkopuolella.

Kokeile itse ja tunne kellunnan vaikutukset omaan hyvinvointiisi.