KELLUNTAAN VALMISTAUTUMINEN

 

Kelluntaan valmistautuminen ei vaadi mitään erityistä. Lähtökohtaisesti riittää, että saavut paikalle varaamallesi ajalle avoimin mielin. Ohessa kuitenkin muutamia vinkkejä, jotka on hyvä huomioida mukavan kelluntakokemuksen varmistamiseksi.

Syöminen ja juominen ennen kelluntaa

Suosittelemme syömään kevyesti ennen kelluntaa. Kofeiinin sekä muiden piristävien tuotteiden nauttimista kannattaa sen sijaan välttää muutama tunti ennen kelluntaa, jotta rentoutuminen kelluntatankissa olisi mahdollisimman vaivatonta.

Mitä on hyvä välttää

Ihokarvojen poistamista juuri ennen kelluntaa ei suositella, sillä veden korkea suolapitoisuus saattaa aiheuttaa kirvelyä.  

Hiusten värjäämistä ennen kelluntaa tulee välttää. Mikäli olet värjännyt vastikään hiuksesi on hyvä odottaa muutama viikko ennen kelluntaan saapumista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kun hiuksista ei enää irtoa suihkun jälkeen väriä pyyhkeeseen voi myös kellua.

Saapuminen kelluntaan

Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle, jotta ehdit rauhassa hengähtää ennen kelluntaasi. Saapuessasi ensimmäistä kertaa esittelemme sinulle tilat ja ohjeistamme kohta kohdalta tankin toiminnot ja annamme vinkkejä ensimmäiseen kelluntaasi. Voit myös koska tahansa esittää mahdollisia lisäkysymyksiä.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kehittämäämme Syvärentoutuspakettiin, jossa yhdistyvät kotimainen Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoito sekä rentoutuskellunta. Syvärentoutuspakettimme on kehitetty juuri sen vuoksi, että käynnin alkuun toteutettava Neurosonic-hoito katkaisee arjen kiireet ja hetkisyyden rauhoittaen lempeän tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Kelluntaan valmistautuminen  sujuu miellyttävästi, sillä Neurosonic-hoito toimii hermoston kokonaisvaltaisena esirentoutuksena ennen siirtymistä kelluntaan.

Kellunnan jälkeen

Saapuessasi saat valita listaltamme itsellesi lämpimän juoman, jonka tarjoilemme sinulle kelluntasi päätteeksi. Saat nauttia juoman täysin kiireettömästi loungessamme kelluntasi jälkeen. Voit viipyä tunnelmallisessa loungessamme kelluntasi jälkeen juuri niin kauan kuin itse haluat. Suosittelemmekin, ettet varaisi itsellesi kiireellistä menoa heti kellunnan päätteeksi, jotta voit nauttia rauhassa kellunnan jälkeisestä hehkusta tehden sinulle mieluisia asioita tai ihan vain oleskellen.

Mitä tarvitset mukaasi

Tullessasi meille et käytännössä tarvitse mitään mukaasi. Meiltä löytyvät pesuaineet, pyyhkeet, hiustenkuivaajat, kotimaisen Taiga Cosmeticsin laadukkaat luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet sekä kaikki muu tarvittava, meikkejä ja hiustuotteita lukuun ottamatta.

Suosittelemme kellumaan ilman uima-asua. Halutessasi voit kuitenkin käyttää uima-asua. Suosittelemme irrottamaan myös korut, sillä tavoitteena on minimoida kaikki aistimukset, myös tuntoaisti. Tämä onnistuu paremmin silloin, kun iho ei ole kosketuksessa mihinkään.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään voit olla meihin rohkeasti yhteydessä, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 040-704-5892 tai sähköpostilla info@let-it-flow.fi Vastailemme kysymyksiin tietysti myös Instagram ja Facebook sivuillamme.

Toivotamme sinulle oikein mukavaa ja rentouttavaa matkaa.