VALMISTAUTUMINEN KELLUNTAAN

Kellunta ei vaadi erityistä valmistautumista. Ohessa kuitenkin muutamia vinkkejä mukavan kelluntakokemuksen varmistamiseksi.

Suosittelemme syömään kevyesti ennen kelluntaa. Kofeiinia sisältävien tuotteiden nauttimista kannattaa sen sijaan välttää muutama tunti ennen kelluntaa.

Ihokarvojen poistamista juuri ennen kelluntaa tulee välttää, sillä Epsom-suola saattaa aiheuttaa kirvelyä.

Ennen kelluntaa saat valita listaltamme itsellesi lämpimän juoman, jonka tarjoilemme sinulle kelluntasi jälkeen. Saat nauttia juoman täysin kiireettömästi loungessamme kelluntasi jälkeen. Voit viipyä loungessamme kelluntasi jälkeen juuri niin kauan kuin itse haluat. Suosittelemmekin, ettet varaisi itsellesi kiireellistä menoa heti kellunnan jälkeen, jotta voit nauttia rauhassa kellunnan jälkeisestä hehkusta.

Tullessasi meille et tarvitse mitään mukaasi. Meiltä löytyvät pyyhkeet, laadukkaat kotimaiset, sekä luonnonmukaiset Taiga Cosmeticsin kosmetiikkatuotteet, ja kaikki muu tarvittava, meikkejä lukuun ottamatta.

Suosittelemme kellumaan ilman uima-asua. Halutessasi voit kuitenkin käyttää uima-asua. Suosittelemme irrottamaan myös korut, sillä tavoitteena on minimoida kaikki aistimukset, myös tuntoaisti. Tämä onnistuu paremmin silloin, kun iho ei ole kosketuksessa mihinkään.

Toivotamme sinulle mukavaa matkaa.