PELOT / JÄNNITYS

On täysin luonnollista, että uudet asiat herättävät aluksi jännitystä. Mikäli koet, että oma jännittyneisyytesi tai pelkosi estävät sinua kokeilemasta kelluntaa, lue alta ohjeistus, jonka olemme koonneet siinä tarkoituksessa, että kellunnan kokeileminen olisi mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen kokemus kaikille lähtötilanteesta riippumatta.

Kelluntaan tulemista suunnitteleva pohtii usein, onko tankki ahdas?

Ahtautta ei tarvitse jännittää, sillä käyttämiemme kelluntatankkien mallit ovat kooltaan markkinoiden suurimmat “pod” malliset kelluntatankit. Tankkiemme pituus on noin 2,6m ja leveys 1,7m, joten kellunta onnistuu tilavasti ihmisen koosta riippumatta. Tankkiemme valmistaja Dreampod on alan johtavia toimijoita ja he ovat valmistaneet kelluntatankkeja jo vuodesta 2011 asti.

Tankin kannessa ei ole lukkiutuvia tai sähkötoimisia osia, se on kevyt avata, eikä se ei voi jäädä jumiin. Suosittelemme kellumaan kansi suljettuna, jotta tankissa säilyy optimaalinen kehon lämpöä vastaava lämpötila. Jos kannen sulkeminen tuntuu sinusta epämukavalta, voit hyvin pitää kannen kokonaan auki tai jättää sen raolleen kelluntasi ajaksi.

Kelluntahuoneen valot sammuvat automaattisesti muutamassa minuutissa, kun liike huoneessa lakkaa. Tankissa on erilliset valot, joiden katkaisija löytyy tankista. Hallitset tankissa olevia valoja itse. Vaikka lähtökohtaisesti suosittelemme kellumaan pimeässä, voit halutessasi pitää tankin valot päällä. Tarvittaessa huomioimme tarpeesi myös huoneen valaistuksen suhteen.

Kellunnan alussa ja lopussa soi musiikki, mutta mikäli haluat voit kuunnella rentouttavaa musiikkia koko kellunnan ajan. Kerrothan toiveestasi musiikin suhteen ennen kelluntaasi.

Kelluntatankeista löytyy myös henkilökunnan kutsunappi.

Keskeinen arvomme on kohdata ihmiset yksilöinä ja pyrimme palvelussamme huomioimaan mahdolliset jännitykset sekä pelot, niin hyvin kuin suinkin mahdollista. Mikäli koet tarvitsevasi edellä kuvattujen toimien lisäksi tukea ennen kelluntaa tai kellunnan aikana, räätälöimme palvelua mielellämme juuri sinun tarpeesi huomioiden. Toivommekin, että otat mahdollisen jännittämisen puheeksi ennen kelluntaasi. Voi kertoa meille aiheesta puhelimitse, sähköpostilla tai paikanpäällä keskustellen.

Tätä linkkiä painamalla aukeaa yhteystietosivumme.